The Crew 2 komt in juni

The Crew 2, de nieuwste game van de revolutionaire open wereld raceserie The Crew, is vanaf 29 juni 2018 verkrijgbaar.

The Crew 2, ontwikkeld door Ubisoft Ivory Tower in Lyon, laat spelers de spanning ervaren van de Amerikaanse motorsport in de volledig herontworpen Verenigde Staten. De game verlegt fysieke grenzen om de vaardigheden van race- en open wereld-fans op de proef te stellen via non-stop competities en het op eigen tempo ontdekken van de immense wereld. Spelers nemen deel aan wedstrijden om de grootste motorsportkampioen ooit te worden door het verzamelen van exotische wagens, motoren, boten en vliegtuigen. Domineer de motorsport ter land, ter zee en in de lucht en ontdek uitdagingen bij vier verschillende motorsportfamilies: street racing, off-road, pro racing en freestyle. Elke motorsportfamilie geeft spelers eveneens een brede keuze aan opties uit een reeks van voertuigtypes.

The Crew 2 Motor Edition

Daarnaast is The Crew 2 Motor Edition, die spelers de kans geeft om de game drie dagen eerder te spelen, onthuld. Deze editie is vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar via de Ubisoft Store en geeft fans de meest uitgebreide motorsportervaring. The Crew 2 Motor Edition bevat:

  • The Crew 2 Gold Edition en Season Pass: spelers genieten van nieuwe voertuigen, outfits, extra content en nog veel meer.
  • Het Motorsports Deluxe Pack: bevat unieke outfits en voertuigen, waaronder de FORD F-150 RAPTOR RACE TRUCK 2017, PILATUS PC-21 AIR RACE EDITION 2002 Plane en de ABARTH 500 MONSTER TRUCK EDITION 2008.
  • Een Amerikaanse The Crew 2-nummerplaat: spelers ontvangen deze speciale nummerplaat in een collector box met ook een exclusieve Steelbook®, de officiële kaart van de game en vier originele stickers.

Spelers die The Crew 2 pre-orderen ontvangen bovendien het ‘The Crew 2 Legendary Motors Pack’, dat exclusieve voertuigen bevat, waaronder de Mercedes-AMG C 63 Touring Car 2016 en de HARLEY-DAVIDSON IRON 883TM 2017.

Spelers beginnen meteen aan hun in-game collectie voertuigen dankzij het ‘The Crew Rewards Program’. Door het voltooien van een reeks maandelijkse uitdagingen in The Crew, ontgrendelen spelers tot wel 19 voertuigen voor The Crew 2, waaronder exclusieve watervoertuigen. Voor meer informatie, ga naar thecrewgame.com/rewardsprogram.

Spelers kunnen zich vanaf nu ook aanmelden om kans te maken op toegang tot bèta via thecrewgame.com/beta.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments