The Avengers game laat zich eindelijk zien

Eindelijk was daar de persconferentie van Square Enix en ik keek eigenlijk stiekem alleen maar uit naar de trailer van de nieuwe Avengers game. Ik ben niet teleurgesteld.

Zoals je kunt zien in de trailer hierboven gaat het om een nieuw losstaand verhaal en hebben de helden niks weg van de huidige Avengers films, godzijdank. Ik ben blij met de keuze om gewoon een eigen interpretatie te doen van The Avengers en niet teveel te willen lijken op de films. Het is een spectaculaire trailer waar je ook gelijk ziet dat je met meerdere personages speelt. Of dit nu ook echt een level is waar je met meerdere helden aan de gang gaat, dat is nog maar de vraag.

Er zit tevens ook een multiplayer modus (4 speler co-op) bij waar spelers de helden kunnen aanpassen. Hoe ver dat gaat, weten we nog niet.

De stemmen worden gedaan door stem-iconen Troy Baker (Bruce Banner), Nolan North (Tony Stark/Iron Man), Jeff Schine (Captain America), Travis Willingham (Thor), en Laura Bailey (Black Widow). Die eerste twee namen zijn heel bekend, maar de laatste drie wat minder. De stem van Laura ken je uit World of Warcraft (Jaina Proudmoore), Olympia Vale uit Halo 5: Guardians, Fiona uit Tales from the Borderlands en anders Kait Diaz uit Gears of War 4 (en 5). Travis staat bekend om heel veel stemmen uit de anime hoek van films en games. Denk bijvoorbeeld aan veel Dragon Ball Z-games (waar hij personages als Cell inspreekt). Jeff doet vaker random stemmen in de games. De kleine bijrollen.

Het is natuurlijk CGI en echte gameplay hebben we nog niet gezien, maar toch ziet het er allemaal wel goed uit. Een eigen stijl voor de helden en een eigen verhaal voor deze game.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments