De langverwachte huizen-update is eindelijk hier! Homestead was op 6 februari al speelbaar voor de pc gamers. Bezitters van een Xbox One of PS4 kunnen vanaf vandaag aan de slag!

Good guy Bethesda

Dingen als downloadable content zijn grote inkomstenbronnen voor bedrijven. Veel uitgevers lijken er een sport van te maken, een wedstrijdje ”wie maakt de meeste betaalde DLC’s van de wereld”. Maar Bethesda pakt het eens anders aan. Homestead is namelijk een gratis update voor alle spelers van The Elder Scrolls Online. Dat is echt meedenken met de gamers!

Niet alleen voor de rijke tatta’s

Bij Homestead komt er een heel scala aan huizen op de markt die je kunt kopen. Van klein, naar groot, naar gigantische villa’s; alles is mogelijk! Gelukkig heeft Bethesda ook rekening gehouden met de mensen die liever hun coins besteden aan dikke armor of een eigen paard. Daarom is het ook mogelijk om een kamer in een inn vrij te spelen door middel van een questline. De quest heet ”Friend in need” en deze kun je starten bij Canthion the Housing Broker. Afhankelijk van jouw alliance is hij te vinden in de bank van Daggerfall City, Davon’s Watch of Vulkhel Guard. Dan heb je in ieder geval een plek om al je gevonden loot te dumpen.

Vanaf 40.000 coins heb je al een klein huis, daarmee kun je nog verder gaan tot de 73.000 coins. Als je het echte grote geld hebt, dan kun je vanaf 3.7 miljoen een enorme villa kopen. Huizen zijn zowel gemeubileerd als gestoffeerd te koop, je kunt er dus helemaal jouw eigen draai aan geven.

Ze hebben in ieder geval een hoop mooie huizen klaarstaan.

Beschikbaar voor al je characters

Wanneer je een huis koopt is deze beschikbaar voor jouw volledige account. Mocht je dus met verschillende characters spelen is jouw gekochte huis toegankelijk voor al jouw characters. Dat scheelt weer geld! Er zijn in totaal 39 huizen te koop, waaronder een appartement per alliance, ook de villa’s zijn te krijgen per specifieke alliance. De kleine, medium en grote huizen zijn aangepast op het ras van jouw character.

Mocht je meer willen weten over het kopen, inrichten of vinden van een huis. Lees dan vooral dit artikel van Bethesda over de Homestead update.

Gaan jullie een huis kopen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments