Het zal ook eens niet hè? Het is een grotere uitzondering als een game geen DLC pakketten heeft die van tevoren worden aangekondigd, dan andersom. Het is het tijdperk waar we in leven. Nu ook met Just Cause 3, maar wat voor DLC gaat het over?

Het gaat om drie DLC pakketten: Air, Land en Sea (oftewel, ter land, ter zee en in de lucht, wie kent het nog?). Deze drie DLC’s kosten samen € 22,49 en kan je nu al aanschaffen/reserveren. De DLC pakketten bieden meer vijanden, wapens, voertuigen en gadgets. Ik hoop dat er al genoeg in de base game te doen is, want ik vind het best triest dat je alsnog 22 fucking euro moet neertellen om meer content te krijgen. Van die donderse Assassin’s Creed praktijken waar content uit de game wordt gesloopt en dan later voor 5 euro 22 euro wordt aangeboden!

5euroopjemuil

But wait, there is more!

De spelers die zo’n expansion pass aanschaffen kunnen een week eerder aan de slag met de extra content. Dan krijg je er ook nog een exclusieve Flame Wingsuit en enkele Parachute Skins bij. Nou, donder maar op met die zooi. Ik hoop dat Just Cause 3 zelf genoeg heeft, dit soort praktijken ga ik echt boycotten. Square Enix mag er even in zakken wat mij betreft. Ik tel pas 20 euro neer, als er van die mooie DLC dingen komen zoals met The Witcher 3, waar compleet verhaal er bij komt. Niet dit soort kleine shit dingetjes.

Just Cause 3 verschijnt op 1 december voor Xbox One, pc en PS4. Via de Square Enix store is te game te pre-orderen voor €69,99 wat betekent dat de ”volledige” game dus een goede €92 gaat kosten.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Heerlijk subtiel Niels 🙂 Wacht wel met smart op deze game. Heb de vorige versie uren gespeeld.