Gisteren hadden we het er nog over in de podcast. Telltale Games was driftig op zoek naar een externe partij die de laatste episodes van The Walking Dead kon afmaken. Is dat ze gelukt?

Goed nieuws voor alle Clementine en Telltale’s The Walking Dead fans. De laatste twee episodes zijn gered. Gisteren liet Robert Kirkman weten dat het goed ging komen.

Kirkman is de mede-oprichter en voorzitter van Skybound Entertainment en de schrijver van de comics waar zowel de tv-serie als de game op gebaseerd zijn. Hij bracht het nieuws gisteren tijdens de New York Comic Con naar buiten. Gedurende een NYCC panel liet hij het volgende weten:

Ik moet even uit de school klappen. Zojuist heb ik gehoord, net voordat ik hier opkwam, dat we een succesvol overleg met Telltale Games hebben gehad en ons bedrijf Skybound gaat Season 4 van de Telltale game afmaken. We kunnen niet én Andrew Lincoln (Rick Grimes in de tv-serie) én Clementine in hetzelfde jaar verliezen.

Eerder had hij al gehint naar de voortgang van het laatste seizoen:

Ik kan niet meer zeggen dat we je wat betreft Telltale op de hoogte gaan houden. Iedereen wil ervoor zorgen dat het verhaal van Clementine verteld gaat worden. Op dit moment maak ik mij daar niet druk over want ik hoop dat het verhaal afgemaakt wordt. Maar ik heb eigenlijk al teveel gezegd!

Skybound gaat samen met de oorspronkelijke ontwikkelaars verder werken aan de game. Zoals wij al aangaven, ga het rustig afwachten, het komt vast goed. En gelukkig blijkt dit ook zo te zijn. We krijgen echt te zien wat er uiteindelijk met Clementine gaat gebeuren. Met dank aan Robert Kirkman.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments