De geweldige verhalenvertellers van Telltale Games komen over twee weken met de nieuwste titel van hun serie.

Op 14 oktober (NL versie) kan je de toekomst in. Dan komt namelijk Back to the Future: The Game 30th Anniversary Edition uit. De game komt compleet met exclusieve Back to the Future content waaronder interviews met de originele cast en producers van de drie Back to the Future films, concept art en veel meer.

Telltale Games laat dit avontuur zich zes maanden na de gebeurtenissen van Back to the Future Part III afspelen. Zoals eerder in de films ga je in je DeLorean tijdmachine weer terug in de tijd om zo een poging te doen om het tijd-continuüm te repareren. Dit leidt tot hilarische en onverwachte gebeurtenissen.

BttF1

Je speelt in een 5-delig avontuur, gebaseerd op de originele verhaallijn van de films, de rol van Marty McFly. Al je favoriete personages zie je terug waaronder Biff, Jennifer, George en Einstein die voorzien zijn van de originele film-stemmen en begeleidt worden door de Huey Lewis and The News hit “Back in Time”.

De game heeft een hint-systeem zodat je nooit totaal vast komt te zitten in het verhaal. De game is vanaf 13 oktober als digitale download in de US-store verkrijgbaar. Nederland volgt op de 14e.

Hij is nu al bestelbaar in de Xbox Store via deze link en zal €24,99 gaan kosten.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments