Telltale Games heeft de afgelopen jaren een goede reputatie opgebouwd met hun fantastische games. Tijdens de San Diego Comic Con liet de ontwikkelaar van zich horen door screenshots van het nieuwe seizoen van The Walking Dead te tonen.

Telltale was niet bereid om veel informatie los te laten over het verhaal van het aankomende derde seizoen. In plaats daarvan werden we lekker gemaakt met een aantal screenshots en wat hints over wat ons te wachten staat. Die eerder genoemde plaatjes wisten op het grote internet wel een storm van discussies op te wekken, want wat is er met Clementine’s vinger aan de hand (slechte woordgrap, I know).

Volgens Telltale zal The Walking Dead Season 3 zich veel gaan richten op de achtergrond van Clementine. Daarnaast maken we verder kennis met A.J. die we natuurlijk al kennen als de zoon van Rebecca. Net als in het eerste seizoen, zullen we de kans krijgen om in de huid van een medespeler te kruipen. Het zou hierin gaan om Javier, een overlevende die zijn hele gezin kwijt is geraakt.

Het ziet er dus weer goed uit voor The Walking Dead Season 3. Het wachten zal daarnaast niet lang meer duren want de eerste episode van de game staat gepland voor de herfst. Zodra we meer weten, dan horen jullie het!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments