Hoe doen ze dat toch? Al die licenties in handen krijgen voor nieuwe games? Deze vraag komt bij mij op als ik lees dat er misschien wel een Guardians of the Galaxy komt van Telltale. Het is niet officieel, maar wel reden om te geloven dat het er komt.

Er waren al geruchten dat er bij The Game Awards in december een trailer van een nieuwe game van Telltale zou worden getoond (wat al vaker is voorgekomen). Er is nu meer materiaal online om te geloven dat het ook echt zo is. In Amerika is er een staking van stemacteurs en daardoor zijn er een paar projecten stopgezet of vertraagd. Op een lijstje van projecten die worden aangetast staat ergens de werktitel voor Telltale’s nieuwe game.

lijstguardians

Is deze informatie aannemelijk? Zeker weten! In 2015 kondigde Telltale al een samenwerking aan met Marvel (het superhelden universum van Guardians of the Galaxy onderdeel van is). In 2017 zou er dan een nieuwe game uitkomen als resultaat van deze samenwerking.

marvel_ttg_650px

Het verhaal?

Het is onbekend of er op de films voort wordt geborduurd of dat er een uniek verhaal in komt. Ik denk zelf het laatste, een beetje in stijl van Batman. Gewoon het verhaal neerzetten zoals ze dat zelf willen en hierdoor een eigen versie creëren. Het kan ook net als Game of Thrones gaan waar ze bepaalde iconische figuren uit de film/serie gebruiken, maar verder een eigen verhaal schrijven.

Deze game gaat uiteraard goed samen met het vervolg van de film dat volgend jaar uitkomt. Ik ben in ieder geval erg benieuwd, want ik vind Guardians of the Galaxy echt een leuk superheldenverhaal.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments