Tell Me Why zal vanaf 27 augustus te spelen zijn

We weten dat de ontwikkelaars van Life is Strange al geruime tijd met een nieuw project bezig zijn. Hun nieuwe game Tell Me Why komt voorlopig exclusief naar de Xbox. Zoals je hier hebt kunnen lezen zijn we afgelopen maanden al het nodige over deze game te weten gekomen. Het enige dat nog ontbrak was een concrete releasedatum. Hebben we die vanavond tijdens de Xbox Games Showcase gekregen?

Je kunt vanaf 27 augustus met Tell Me Why aan de slag. Ook deze game zal, net als Life is Strange, in episodes uitgebracht worden. Waar je echter bij Life is Strange soms enkele maanden moest wachten, zul je bij het spelen van Tell Me Why het tempo er flink in moeten houden.

Het 2e chapter volgt namelijk op 3 september al. Amper een week later, op 10 september, kun je met het 3e en tevens laatste chapter aan de slag.

De launch trailer is overigens ook de moeite van het bekijken waard. Diegenen die de deze titel van begin af aan gevolgd hebben, zullen opmerken dat de trailer meer context aan zowel het verhaal als de characters geeft.

Ook Tell Me Why zal vanaf release in de Game Pass te spelen zijn. Ga jij de game proberen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments