Mass Effect Andromeda kende een roerige launch. Fans waren teleurgesteld en vooral de animaties waren het mikpunt van hoon. Gelukkig gloort er hoop aan de horizon met de nieuwe patch die sinds gister uit is.

Als je Mass Effect Andromeda opgestart hebt gisteren of vandaag, dan heb je patch 1.05 binnen kunnen halen. Met deze patch worden er tal van verbeteringen doorgevoerd, maar vooral de animaties zullen opvallen.

Dat lijkt al een stuk beter, niet?

Verder zijn ze druk geweest met allerlei andere grafische details, zoals bijvoorbeeld de ogen van de characters en het algehele level of detail.

Buiten alle grafische upgrades zijn er ook diverse tweaks aan de gameplay gemaakt. Zo kun je nu bijvoorbeeld de cutscene skippen van de autopilot bij het reizen tussen planeten en zijn er diverse balance changes gemaakt aan zowel de single- als de multiplayer. Voor de volledige patch notes, klik hier.

Er komt nog meer

Bioware is niet doof voor alle kritiek en feedback van de fans. Zo was er ook kritiek op het feit dat de homorelaties in de game, niet hetzelfde kwaliteitsniveau haalden als de heterorelaties. Hier gaat men bij Bioware echter ook mee aan de slag.

Andere toekomstige aanpassingen zijn:

  • Meer opties en variaties in de character creator
  • Verbeteringen aan het haar en het algehele uiterlijk van personages
  • Verbeteringen aan cut scenes en animaties
  • Aanpassingen aan de conversaties met Hainley Abrams

Bioware wil Mass Effect Andromeda blijven verbeteren en moedigt dan ook iedereen aan om vooral feedback te blijven geven, van zowel de dingen die wel tof zijn, als de dingen die men verbeterd wil zien.

Wil je weten wat Rob en Domingo van de game vonden, check dan hun review.

Abonneer
Abonneren op
2 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments
Jochem
Jochem
5 jaren geleden

Wat ik graag zou willen is dat de lagg weg is als ik met mijn nomad rijdt! Hoop dat ze dat ook kunnen fixen en misschien de lage framerate op sommige plekken!