Het blijft een levendige discussie. Willen we GTA 6 of blijven we doodgegooid worden met content voor GTA Online? Take Two bepaalt dat dit nog even het laatste is.

Zoals je in de tweet kunt zien, bepaalt Take Two (de uitgever van GTA) dat de levensduur van GTA Online wordt verlengd. Rockstar Games zal focus blijven leggen op het Online gedeelte van GTA5. Hoezo? Het brengt geld op natuurlijk!

Take Two ontvangt meer netto inkomen door de transacties van GTA Online. Het is dus nodig om de game levend te houden en er meer energie in te pompen zodat er meer netto inkomen gegenereerd wordt. Wil dit zeggen dat we nog steeds geen GTA 6 gaan zien de komende 5 jaar? Waarschijnlijk heeft dat verder geen invloed. Natuurlijk zal Rockstar Games medewerkers zetten op het Online gedeelte van GTA5, maar de wereld wil ook GTA 6 zien!

Paar leuke Tweets als antwoord op bovenstaande:

Bovenstaande tweet is hetgeen wat ik ook wel eens suggereer. Meer land erbij. Uiteindelijk één grote San Andreas map. San Fierro en Las Venturas erbij en dan krijg je pas een epische Online game!

Vice City… dat zou wat zijn!

Het is natuurlijk niet raar dat Take Two dit meldt. De game levert geld op, dus waarom zouden ze ineens zeggen ”jongens, de game levert teveel geld op, we kappen ermee”. We willen als gamers alleen gerust gesteld worden dat GTA Online geen impact heeft op de ontwikkelingsduur van GTA6!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments