Soms haal je het nieuws van de vreemdste plekken. Nu zijn ratingbureaus, u weet wel, die bureaus die kijken of je de game wel mag spelen als je 40+ bent, een zeer bruikbare bron.

Laten we beginnen met één van de betere rally race games, DiRT. De laatste versie genaamd DiRT Rally is al een tijdje voor de pc uit. Deze off-road game van Codemasters, die we al kennen van de zeer goede Formule 1 serie, heeft in het verleden op de Xbox 360 al furore gemaakt. In deze laatste versie kan je met meer dan 30 auto’s over de onverharde wegen knallen. Het heeft een totaal nieuw control engine, meerdere events en wordt als zeer goed aangegeven in de gebruikers reviews. Over een console versie is tot nu toe nog niets bekend. Toch lijkt het erop dat we via dit Taiwanese ratingbureau nu zien dat er toch één voor de Xbox One gaat komen.

DirtVertaald door Google translate komen we hier op uit:

Productinformatie
Naam van het product (Chinese) : Dirt : Rally
Naam van het product (Original ) : Dirt : Rally
Maker : Codemasters ( Europe )
Uitgever : Codemasters ( Europe )
Agentschap : Taiwan Namco Bandai Entertainment Co, Ltd ( Taiwan)
Noteringsdatum : Niet vermeld
Game Platform : XboxOne
Game waardering: verpleegkunde
Het spel plot : niet betrokken bij enige perceel
Genre : Racing
officiële website

Rocket League

Maar ditzelfde bureau heeft nog meer listings staan. Ook Rocket League, die eerder dit jaar in de Playstation Plus collectie kwam te zitten en via PSN en Steam zeer succesvol is, lijkt naar de Xbox One te gaan komen. Dit komt niet geheel onverwacht omdat de maker Psyonix al in augustus liet weten dat het naar andere platforms zou gaan komen.

rocket-league-xbox-one

Deze future sports sim is nog steeds zeer populair en krijgt op de pc nog regelmatig gratis DLC.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments