Surgeon Simulator 2: Access All Areas naar de Game Pass

Heb jij ook zo’n vriend? Iemand die het het einde lijkt om eindelijk eens iemand anaal te opereren? Nou dan is de kans groot dat hij vanaf nu met een grote glimlach rondloopt. Want de Surgeon Sim 2 komt naar de Game Pass.

Op 2 september komt Surgeon Simulator 2: Access All Areas uit op Xbox Game Pass. De afgelopen 12 maanden heeft het Bossa-team hard gewerkt om ervoor te zorgen dat dit de meest vreemde en wonderbaarlijke versie van Surgeon Simulator ooit wordt, dus houd je organen in de aanslag.

Surgeon Simulator 2: Access All Areas is meer dan alleen ledematen afhakken en organen weggooien en barst uit zijn voegen van de content. Ontdek de geschiedenis van de mysterieuze medische faciliteit in het speltype Campaign, laat je chirurgische vaardigheden zien in het competitieve speltype Party, verken een bibliotheek met levels die door medespelers zijn gemaakt en creëer je eigen levels in het speltype Creation in de zandbak. Zijn vier handen echt beter dan één? Probeer Bob’s leven niet alleen te redden! Werk samen met je vrienden in Surgeon Simulator 2: Access All Areas en voltooi samen operaties en levels.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments