Volgend jaar komt Dark Souls 3 uit (op 12 april om precies te zijn) en er zijn beelden gelekt van verschillende edities, de Prestige- en Collector’s Edition.

In het plaatje boven dit bericht zie je Prestige Edition! Episch! Je krijgt de editie echter niet zonder eens even diep in je buidel te gaan tasten! De prijzen zijn nog niet officieel bekend, enkel geruchten (waarvan ik er één niet geloof, die van de Prestige editie). Let op!

De Prestige Edition van Dark Souls 3 (of III) bestaat uit een doos met metalen hoes van de game (met de game zelf), drie patches (van die stoffen logo’s die je op kleding kan strijken), een soundtrack CD, een landkaart van de game (gemaakt van stof, heel tof!), een A4 artbook en een epische 40cm Lord of Cinder figurine! Prijs van dit ding is schijnbaar $489,86 en daar geloof ik geen barst van. Ik bedoel, de editie is zeker fucking episch, maar dat is wel echt een te hoog bedrag. Ik zou eerder denken aan 150 tot 200 dollar (of euro).

Dan hebben we hieronder nog de Collector’s Edition. Hier zit wederom de game met metalen hoes bij, een soundtrack CD, collector’s doos, drie patches, een kaart van de game (ook stof) en een 25cm Red Knight figurine. Deze gaat voor $ 135 dollar over de toonbank en dat is wat geloofwaardiger.

dakrsouls3colelctor

Zo, gaan jullie sparen? Ik heb zelf nog geen Dark Souls gespeeld, maar dit ziet er toch echt behooooorlijk vet uit!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments