Supermassive Games werkt aan nieuwe horrorgame The Quarry

Nieuwe horrorgames hebben we er nooit genoeg van. Vandaag kondigde Supermassive Games The Quarry, een game in dezelfde stijl als Until Dawn en The Dark Pictures Anthology.

The Quarry wordt door hetzelfde team gemaakt dat verantwoordelijk was voor de PlayStation exclusieve game Until Dawn. Ook dit keer focust de game zich op een groepje tieners, maar in plaats van een besneeuwde blokhut wordt het decor ditmaal een zomerkamp en gaat de game draaien rondom negen kampleiders tijdens de laatste dag van het zomerkamp.

Terwijl de zon ondergaat bereiden de kampleiders van Hackett’s Quarry zich voor op een feestje. Geen kinderen, geen volwassen, geen regels.

Helaas gaat alles niet zo soepel als gehoopt en hun avond feesten verandert al snel in een dodelijke nachtmerrie waarin bloeddorstige lokale bewoners en iets nog veel duisterder jacht op hen maken.

Spelers krijgen de mogelijkheid om met elk van de negen hoofdrolspelers te proberen om de nacht te overleven. Net als in Until Dawn en ook The Dark Pictures Anthology heeft elke keuze die je maakt consequenties. Aan jou de taak om ervoor te zorgen dat je de nacht overleeft. Elk van de negen kampleiders kan de ster van de game worden of aan hun einde komen in Hackett’s Quarry.

De cast voor The Quarry is veelbelovend en bevat enkele bekende namen zoals David Arquette (Scream), Lin Shaye (A Nightmare on Elm Street), Ariel Winter (Modern Family) en Justice Smith (Detective Pikachu, Jurassic Park).

The Quarry moet deze zomer nog uitkomen, op 10 juni om precies te zijn.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments