Het verhaal over een fanboy die uiteindelijk de rol speelt van zijn eigen idool!

Het is raar gelopen, maar het hoge woord is er uit! Henry Cavill wiens bekendste rol Superman is uit Man of Steel, Batman V Superman en Justice League, gaat Geralt spelen in de nieuwe serie op Netflix, The Witcher! Wat je misschien niet wist is dat Henry Cavill fan is van The Witcher. En dan niet in de trant van ”Ik heb The Witcher 3 een keer uitgespeeld”. Maar echt de boeken gelezen en The Witcher 3 al drie keer uitgespeeld (waar haalt hij de tijd vandaan?).

Dus dit verhaal is niet het standaard praatje wat wij normaal horen dat een grote Hollywood ster betrokken raakt bij een project om de populariteit te vergroten. Nee, dit gaat om een fanboy (Henry) die uiteindelijk ook nog de rol krijgt om Geralt te spelen in één van zijn favoriete series.

Word ik hier enthousiast van? Zeker! Natuurlijk was het ook mooi geweest om Mads Mikkelsen te zien of Nikolaj Coster-Waldau (Game of Thrones – Jaime Lannister) in de rol van Geralt. Maar om één of andere reden vind ik Cavill beter. Mikkelsen is te ruw en oud. Nikolaj Coster-Waldau kan ook wel, maar dan alsnog liever een fan van de series.

Zie hier trouwens nog een interview met Henry Cavill waar hem de vraag wordt gesteld of hij Geralt zou willen spelen in The Witcher serie.

Uiteraard wist hij hier al dat hij in de serie zou zitten! Daar zijn blijkbaar eind april al gesprekken over geweest. Ik kan in ieder geval niet wachten tot een eerste trailer van deze serie!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments