De nieuwe versie van Super Mega Baseball komt eraan, dit is ”Extra Innings” en komt met een aantal nieuwe features die zijn voorganger op de PS4 nog niet heeft.

Release

14 augustus is het zo ver. Super Mega Baseball: Extra Innings is dan te koop in de Xbox store voor $19,99 wat op ongeveer €18,10 uitkomt. Als je het toch liever op je pc wilt spelen moet je nog even geduld hebben, de pc versie is vanaf 21 augustus beschikbaar op Steam. Wanneer je het spel pre-ordered, dit kan vanaf 7 augustus, krijg je ook nog eens een mooie 15 procent korting.

smb

Zijn voorganger

Voor de PS3 en PS4 was Super Mega Baseball al beschikbaar. Bovenop de oude versie van SMB komen er nu twee nieuwe stadions bij en zijn er wat kleine updates gedaan met betrekking tot de gameplay. Als het goed is moet het spel soepeler en beter spelen dan ooit. Voor de Xbox fans is Extra Innings deze zomer dus al te krijgen, maar de mensen met een PlayStation moeten nog tot september wachten tot zij deze extra features kunnen downloaden. Het wordt hoogstwaarschijnlijk een gratis DLC voor de gamers die SMB al hebben.

Voor een leuk prijsje heb je toch een vrij grote baseball game tot je beschikking. Nog even wachten dus tot augustus voor wij het kunnen meemaken. En de pre-order met 15 procent korting maakt het natuurlijk nog een stukje leuker!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments