DONTNOD, de studio achter Life is Strange, heeft wat te vieren. Inmiddels zijn er zoveel betalende spelers dat ze genoeg geld en reden hebben om iets nieuws aan te mogen kondigen.

Life is Strange 2?

In onderstaande video geven de gezichten achter DONTNOD aan dat er inmiddels 3 miljoen betalende spelers zijn. Dat is natuurlijk een onwijze mijlpaal en dat vinden ze daar ook. Ondertussen worden ze op het internet doodgegooid met vragen over een nieuwe game. De fans kunnen niet wachten en willen onwijs graag nieuw werk zien van deze eindbazen.

Gelukkig hebben ze daar ook eindelijk iets leuks over te vertellen. In het interview geven ze namelijk aan dat bezig zijn met een volledig nieuwe Life is Strange-game. Of dit een vervolg wordt op de huidige game, konden ze niet vertellen, de studio wacht met het verklappen van meer details tot de tijd rijp is. Voor nu zijn ze hard aan het werk om dit de beste game te laten worden die zij kunnen maken.

Ze geven overigens ook aan dat ze NIET op de E3 zullen zijn volgende maand. Het is dus nog echt even flink geduld hebben. Alhoewel ik zeker denk dat het wachten goed wordt beloond!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments