Er komt een vervolg op The Whispered World, genaamd Silence: The Whispered World 2. Maar in plaats van de cartoony look, heeft het nu een andere stijl. 

De ontwikkelaar Deadelic Entertainment is al langer bezig met deze titel, maar onlangs verscheen er een hele mooie trailer die betoverend aanvoelt. Het gaat om deze trailer:

De speler keert terug naar de wereld van deel 1, Silence. Wanneer Noah zijn kleine zus verliest in de gevaarlijke echte wereld, hoopt hij haar te vinden in de wereld van Silence. Zijn zoektocht leidt hem naar visueel indrukwekkende plekken en emotionele avonturen, waarbij spelers veel puzzels en mysteries moeten oplossen omtrent Noah, zijn zusje en de wereld zelf.

Het ziet er vet uit en je kan weer lekker old-school dingen aanklikken. De bovenstaande trailer is echter wel heeeeel erg mooi, dus laten we onze verwachtingen even naar beneden schroeven wat betreft graphics. Het zal waarschijnlijk net zo betoverend zijn door de stijl en het verhaal. Er is een gameplay trailer, om je alvast een beeld te geven van hoe het bovenstaande zich vertaalt naar de game (er was geen video van een Xbox account, helaas).

Op de ‘wanted list’

Het ziet er allemaal best leuk uit. Voice acting is gelukkig aangepakt, want ik zag eerdere gameplay videos en de stem van Renie was van het kaliber ‘niet best’ (te oude stem). Het is nu allemaal wat schattiger en de gameplay trailer ademt sfeer. Misschien dat ik eerst The Whispered World oppak voordat ik met deze game begin. Silence: The Whispered World 2 moet in 2016 uitkomen. Het zal eerst een early access hebben op de PC en Mac, begin 2016. Daarna staat de game ook op de planning voor Xbox One en Playstation 4.

Trouwens, hebben jullie al gezien dat de moeder van The Prophet of Truth uit Halo, ook een rolletje heeft gekregen in de game wereld?

silence2

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments