Het jaar 2022 beginnen we anders dan anders want we zijn begonnen met de XBNL-awards van 2021 i.p.v. aan het einde van vorig jaar. Hoewel de maatschappij meerdere keren op slot ging, hebben we als gamers een prachtig jaar achter de rug op gebied van games. We hebben afgelopen week alle losse categorieën gehad van de XBNL Awards met verrassende en verwachte resultaten. We gaan nu over naar de award der awards… de Game of the Year.

Er zijn dit jaar weer strenge maatregelen genomen omtrent dit artikel. We kunnen namelijk redacteur Rik niet vertrouwen gezien hij 1 optie zal aanbieden in de poll, namelijk zijn favoriet Sea of Thieves. De rest van de redactie heeft ook z’n voor- en nadelen qua lijst, dus gaan we automatisch naar mij… de persoon met de meest neutrale en beste smaak van allemaal (gniffel).

Er zijn weer heerlijk veel diverse soorten games uit gekomen in 2021 zonder dat er echt duidelijk toppers naar voren komen. Er zijn namelijk veel goede games uit gekomen en ook een paar middelmatige games. Welke games hebben de lijst gehaald?

De ‘X Is Gon’ Give It To Ya’-award!

Dan is het bij deze nu tijd geworden om je laatste stem uit te brengen voor de XBNL-awards.

De ‘X Is Gon’ Give It To Ya’-award. Het summum van de gamesindustrie. Het aller aller aller beste dat 2021 aan ons als gamers heeft geboden. Games die niet teleurstellen. Games waar je na de release een week vrij voor neemt (we kijken naar community member YazNL en Halo: Infinite). Games die grensverleggend zijn qua verhaalvertelling, performance of gameplay mogelijkheden. Indies die zichzelf op de kaart hebben gezet in de wereld der grote games. De genomineerden voor de meest prestigieuze XBNL-award in willekeurige volgorde:

Welke game krijgt de 'X Is Gon' Give It To Ya'-award. De beste game van 2021

  • It Takes Two (31%, 13 Votes)
  • Forza Horizon 5 (26%, 11 Votes)
  • Halo: Infinite (21%, 9 Votes)
  • Psychonauts 2 (14%, 6 Votes)
  • Resident Evil: Village (5%, 2 Votes)
  • Hades (2%, 1 Votes)
  • Little Nightmares 2 (0%, 0 Votes)
  • Marvel's Guardians of the Galaxy (0%, 0 Votes)

Totaal aantal stemmen: 42

Laden ... Laden ...

De uitslag volgt op 14 januari

De poll blijft open staan tot en met 13 januari. Op 14 januari 2022 maken we de winnaar bekend. Laat in de tussentijd vooral je stem in de commentsectie of op onze Discord horen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments