Het jaar 2019 sluiten we af met de XBNL-awards. Een mooie manier om samen met jullie op afgelopen jaar terug te blikken. Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Welke game had een mooi verhaal of zag er oogverblindend mooi uit? Als redactie hebben we verschillende categorieën bedacht en jullie beslissen wie er uiteindelijk met de felbegeerde XBNL-awards naar huis gaan!

Allemaal leuk en aardig hoor: honderden uren spelplezier, exponentieel diepgaande gameplay en tachtig skill-trees. Maar de echte wow-momenten worden toch bereikt met dikke graphics. Daarom is er de onvermijdelijke graphics-award ‘Elke Pix Telt’ voor de game, niet met de beste gameplay, maar met de beste graphics. Laat je stem horen in onderstaande poll.

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Elke Pixel Telt'-award?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Laat je horen en stem in bovenstaande poll op jouw favoriete game! Benieuwd waarom deze games genomineerd zijn? Luister dan de komende weken naar De Week met XBNL. We zullen hier in onze wekelijkse podcast uitgebreid op in gaan. Op 30 december 2019 zullen de winnaars bekend gemaakt worden!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Dynko
Dynko
3 jaren geleden

Tja, ‘Resident Evil 2’ is de enige die ik heb tot nu toe.