Elk jaar komen er weer games uit waar je de hartkloppingen in je keel voelt. Het zweet breekt je uit en angstig kijk je om elke hoek voor een vijand. Het is niet iedereen zijn genre, maar hier bij XBNL schenken we extra aandacht aan de horror games. Je kan nu stemmen op de beste horror game van 2021.

Het is en blijft het favoriete genre van onze redacteur Renco en met hem zijn er nog wel een aantal fans, de horror liefhebbers. Lichten uit, headset op en luier aan want van sommige horror game loopt het dunnetjes door de broek. Speciaal voor al deze helden van de nacht, bedwingers van zenuwen of houders van luier-kortingskaarten is deze categorie bedacht. Stem dus gauw op je favoriete griezel-ervaring van het afgelopen in gamesland.

Welke game krijgt jouw stem voor de 'Hier krijg ik m'n broek van vol'-award 2021

  • Resident Evil Village (61%, 17 Votes)
  • The Medium (14%, 4 Votes)
  • Little Nightmares 2 (14%, 4 Votes)
  • The Dark Pictures Anthology (House of Ashes) (11%, 3 Votes)
  • Back 4 Blood (0%, 0 Votes)

Totaal aantal stemmen: 28

Laden ... Laden ...

The Medium

Al meerdere keren werd deze game gebruikt om aan te tonen wat de kracht zou worden van de nieuwe Series consoles van de Xbox. Je griezelt namelijk in The Medium in meerdere dimensies en dat levert indrukwekkende beelden op, maar ook hele griezelige momenten.Little Nightmares 2

Met Little Nightmares 2 stap je weer in de surrealistische horrorwereld die je eigenlijk alleen nog maar kende van psychotische kunstenaars uit het Renaissance tijdperk. Griezelige omgevingen, lelijke monsters en benauwde situaties, je komt het allemaal tegen in Little Nightmares. Lees hier nog de review van deze game.Resident Evil: Village

Het was één van de eerste games waar we de ruwe kracht van de Series X konden zien en dat gaat nog eens gepaard met horror. Je raadt het al; bloed, vlees, slijm en modder in 4k60fps. Je hebt nog nooit zulke hoge resolutie horror meegemaakt. Renco was positief over de game in zijn review, maar verdient de game ook deze horror award?The Dark Pictures Anthology (House of Ashes)

In 2021 hebben Rik en Niels welgeteld 20 minuten een game uit deze reeks gestreamd alvorens Rik capituleerde en niet meer verder durfde (Niels natuurlijk wel…). In dit verhalende horror avontuur House of Ashes – die je samen kunt spelen – is het griezelen geblazen tot in de late uurtjes. Lees hier de review van Renco.Back 4 Blood

Je krijgt tegenwoordig veel heerlijke games in de Xbox Game Pass en daar was Back 4 Blood één van. De redactie heeft deze game vele uren gespeeld vanaf de launch. Veel wapens, veel zombies, veel upgrades en veel schieten. ‘Say no more’ dachten onze redacteuren. Is het een teken aan de wand dat redacteuren Rik en Niels deze game zo lang konden spelen zonder weg te rennen van de horror? Lees hier nog eens de review.

De uitslag volgt op 14 januari

De poll blijft open staan tot en met 13 januari. Op 14 januari 2022 maken we de winnaar bekend. Laat in de tussentijd vooral je stem in de commentsectie of op onze Discord horen!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments