Startdatum open beta van Final Fantasy XIV bekend

Goed nieuws voor de fans die wachten op Final Fantasy XIV op de Xbox Series X/S. Eindelijk is namelijk bekend wanneer de open beta op de Xbox begint!

Square Enix namelijk laten weten dat de open beta er eindelijk aan zit te komen. Men heeft hierbij laten weten dat de open beta alleen toegankelijk is voor nieuwe leden die de game voor het eerst spelen. Spelers die al eens hebben gespeeld op een ander platform kunnen helaas niet meedoen, maar wel aan de slag bij de full release op Xbox. Deze nieuwe spelers mogen eventuele progressie meenemen naar het eindproduct. Het einde van de beta zal tevens direct de release van de game betekenen. Wanneer dat precies is hangt af van de looptijd van de beta.

Final Fantasy XIV werd tijdens de Xbox Showcase in juni vorig jaar aangekondigd voor de Xbox. De game beloofde 4K graphics toe te voegen in combinatie met snelle laadtijden op de Xbox. Daarnaast moeten spelers gebruik kunnen maken van een expanded free trial waarmee ze de eerste twee uitbreidingen genaamd Heavensward en Stormblood kosteloos kunnen spelen. Ook kan men hiermee doorspelen tot level 70. Vanaf dat level vereist de game een maandelijkse betaling.

De open beta van Final Fantasy XIV moet beginnen op 21 februari om 21:00 Nederlandse tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties