Zo heb je even tien tot vijftien jaar geen woord meer over virtual reality bril, zo heb je er vier in een paar jaar. Oculus Rift, ANTVR, Project Morpheus en nu nog deze bril van Starbreeze Studios. Maar wat is er dan anders aan deze bril?

Starbreeze Studios en uitgever 505 GameStreet werken dus aan een nieuwe virtual reality bril. Het heet Project StarVR, een headset met InfinitEye. Deze bril heeft een kijkvlak van 210 graden met een 5K display en dat is behoorlijk vet want het kijkvlak is natuurlijk belangrijk, maar die resolutie van 5K natuurlijk ook. Er zitten twee 5.5 inch schermen in, wat des te beter is voor je kijkvlak. Geen pixels tellen van een dichte afstand en overal om je heen kijken. Het klinkt allemaal erg goed. Een paar mensen hebben het al geprobeerd en gaven aan dat het nogal een zware headset is. Dus hernia praktijken!

starvr1

Een releasedatum en prijs hebben we nog niet gehoord. Het zal denk ik wel stevig zijn met een 5k display. Ik wil natuurlijk eerst zien hoe zo’n headset is qua kwaliteit. Is het beeld goed en voelt het echt alsof je er bent? Op de E3 wordt er meer laten zien en zelfs een Walking Dead VR demo! Klinkt heeeeel vet! Kijk maar naar het filmpje hieronder en oordeel zelf wat je er tot nu toe van vindt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments