Star Wars: Squadrons vertoont nieuwe korte animatie “Hunted”

Piloten, vandaag hebben Electronic Arts, Motive Studios en Lucasfilm een gloednieuwe korte animatie uitgebracht voor het langverwachte Star Wars: Squadrons, de langverwachte spelervaring met ruimtegevechten in het geliefde Star Wars-universum die op 2 oktober wordt uitgebracht. 

“Hunted”, dat is gemaakt in samenwerking met Motive Studios, Lucasfilm en ILM, speelt zich af vóór de gebeurtenissen in Star Wars: Squadrons, en introduceert een van de toppiloten naast wie spelers zullen vechten in het singleplayer-verhaal.

In dit losstaande verhaal trekken strijdkrachten van de Galactic Empire zich terug na een verrassingsaanval van de New Republic op de keizerlijke werf van Var-Shaa. Voor Titan Squadron-leider Varko Grey is de strijd echter nog lang niet voorbij. Hij blijkt de laatste TIE-Fighterpiloot op het strijdveld te zijn, die wordt achtervolgd door een losgeslagen X-Wing.

Star Wars: Squadrons wordt uitgebracht op 2 oktober. Spelers die Star Wars: Squadrons reserveren, krijgen toegang tot cosmetische items die voorbij komen in de korte animatie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties