We hebben veel nieuws met het Star Wars merk erop. Laten we ze op een rij zetten.

Allereerst beginnen we met het meest bijzondere nieuws. Er zijn gelekte beelden opgedoken die een Star Wars rts game laten zien. Deze video dook op Vimeo op maar na wat journalistiek onderzoek richting EA was hij ook weer redelijk snel verdwenen. Gelukkig te laat want ondertussen was de video al op meerdere plekken neergezet. Het lijken beelden te zijn van een waarschijnlijk afgeblazen project waarin alle Lucas onderdelen te zien zijn, X-wings, TIE Fighters, AT-At’s, de Falcon en een met een zwaard zwaaiende Skywalker. De video was online gezet door Elise Baldwin. Volgens haar beschrijving was zij de audio director van deze game, een game die meer dan een jaar in ontwikkeling is geweest. Volgens haar LinkedIn account is zij van 2003 tot 2015 bij EA werkzaam geweest.

Battlefront 2

ss0[1]Het volgende nieuwtje komt wel van EA zelf. EA had al aangegeven bezig te zijn met meerdere vervolgen op Battlefront. CFO Blake Jorgensen heeft nu al aangegeven dat Battlefront 2 grotere en betere werelden heeft. Hij geeft ook aan dat men gebruik gaat maken van de inhoud van de nieuwe filmreeks. Battlefront 1 gebruikt de eerste drie films als inspiratiebron.

Outer Rim

Maar er is ook Battlefront 1 nieuws.  De uitbreiding “Outer Rim” is namelijk dit weekend gratis te spelen. Het is een kleine proef die van 13 t/m 15 mei gaat lopen. Alle maps zijn speelbaar en ook de nieuwe “Extraction Mode” zal te spelen zijn. Alleen de Hutt Contracts zijn niet speelbaar. Outer Rim speelt zich af op Sullust en Tatooine waar je onder andere het paleis van Jabba kan betreden.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

De filmbeelden circuleerden al een tijdje, maar wil wel weer es een mooie RTS!