Op dit moment kun je nergens heen zonder de naam Star Wars te horen. De hele wereld is gehyped met de release van de nieuwe Star Wars film The Force Awakens. En laat die hype nou ook goed nieuws zijn voor de spelers van Star Wars Battlefront.

Want alleen dit weekend viert men feest en krijg je double XP in Star Wars Battlefront, wat vervolgens weer in dubble credits kan worden omgezet voor je emotes, traits en star cards. Deze actie is vandaag om 10 uur begonnen en eindigt 21 december op precies hetzelfde tijdstip.

Star Wars Battlefront kwam 19 november uit en is een first person shooter die zich focust op de gevechten uit de gelijknamige films. Zelfs als man die niet zo gehyped is heb ik tot nu toe genoten van de game. De epische battles, fantastische graphics en wapens gemixt met verschillende gamemodes (waarbij heroes vs villains mijn favoriet is) doen de game veel eer aan. Heb je Star Wars Battlefront nog niet, schaf hem dan nu aan in de Store want alleen deze week is hij extra voordelig. May the force be with you!

rendition1.img[1]

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments