Update 22-1

We melden al dat de video waarin werd belooft dat we een  nieuwe Tatooine map zouden krijgen offline was gehaald. De bevestiging dat er van dit nieuws niet veel waar was, kwam later op Twitter.

Oscar Carlen, één van de ontwikkelaars bij DICE, heeft al ontkent dat er een nieuwe map komt. Op de vraag waar hij deze kennis vandaan haalt, antwoordde Carlens dat ze nog steeds niet helemaal klaar zijn met de nieuwe maps en als er nog aan gewerkt word, dan is de kans nihil dat ze binnen 10 dagen ineens wel een nieuwe map klaar hebben. Hij laat wel weten dat het een grote patch zal worden die je niet zal teleurstellen.


 

Krijg nou wat, je verwacht het niet, gratis DLC voor Star Wars Battlefront! Je hoeft dus niet te betalen. Verwacht ook geen grote dingen, maar wel leuke kleine toevoegingen.

Er was een video waarin werd beschreven dat Star Wars Battlefront een nieuwe Tatooine map en nieuwe outfits voor Luke en Leia zal krijgen, maar die is offline gehaald. Deze DLC is gewoon buiten de Season Pass te verkrijgen. Eerder kreeg je dus al Battle of Jakku gratis, in verband met The Force Awakens, en nu dus outfits en een map.

Toen ik het nieuws voorbij zag komen, hoopte ik stiekem wat informatie te krijgen over de DLC van de Season Pass. Je betaalt immers 50 euro voor alle expansion packs, dus het mogen beste pakketten worden voor dat geld. Ik verwacht nog steeds dat ze ineens ruimte battles zullen aankondigen en alle planeten die we tot nu toe missen. Kortom, zoals hun marketing werkt, namelijk een spel maken en 60% er uit halen om het vervolgens als DLC aan te bieden door het jaar heen (en er nog eens 50 euro voor vragen). Frustraties? Ik? Welnee.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments