Niet zo maar hete beelden, letterlijk heet! Het gaat namelijk om de planeet Sullust uit de Star Wars franchise, een planeet vol met lava. DICE kondigde ook nog officieel aan dat er 12 multiplayer maps zullen zijn bij launch.

DICE had al aangegeven dat er minimaal twee maps per planeet zijn en mensen maakte dus met vier planeten een aanname van acht maps.  Er kwam toen kritiek vanuit de community over ‘slechts’ acht multiplayer maps, maar het zijn er dus feitelijk twaalf. Het team van Star Wars Battlefront heeft echter een grote uitdaging met het maken van de planeet Sullust. De planeet is wel genoemd in Return of the Jedi, maar werd toen niet uitgebeeld. Je snapt het al, vrij spel voor creativiteit dus. Hieronder wat beelden van de planeet.

featuredImage.img

image.img

Het team van DICE is naar een plaats in Zweden gegaan voor inspiratie qua rotsformatie, kleuren en vormgeving. Het doel van het team met de planeet Sullust, is om nieuwe thema’s te ontdekken en de unieke omgeving te laten gebruiken door de speler. Zo is Sullust namelijk onder de invloed van de Imperials en vol in de bouw met een Death Star-geïnspireerde thema. Ook mijnen (niet de bommen, maar de grotten) zullen een belangrijk thema zijn. Anrew Hamilton, hoofd artiest van virtuele omgevingen bij DICE wilde echt een planeet die anders dan Aarde voelt, maar tegelijkertijd ook wel overeenkomsten toont. Wij kunnen in ieder geval al niet wachten tot we mogen rondbanjeren op deze planeten en dan ook vooral op Sullust! Zijn er nog Star Wars fans aanwezig die hetzelfde hebben?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties