Waar Fallout 4 door slechte prestaties op gebied van het aantal frames per second toch behoorlijk werd neergehaald hoeven de fans van Star Wars Battlefront zich geen zorgen te maken.

Star Wars Battlefront werd aan maar liefst twee framerate testen onderworpen. Nummertje één was eigenlijk een dikke prima. Die 60fps is bijna helemaal solide, met hier en daar een drop naar maximaal 50fps, wat helemaal geen gekke prestatie is. De Xbox One variant presteert blijkbaar wel helaas wat slechter op één specifieke missie. Dit is de Walker Assault missie, overigens is dit zeker niet de hele missie lang, alleen gedurende de climax kan de framerate af en toe nog zakken. Ook hier komt de framerate niet onder de 50fps, dus eigenlijk is er helemaal niets om je zorgen over te maken. Mocht je toch een beetje verbitterd zijn van binnen, op het niveau van; mijn bloed begint te koken bij framedrops, dan doe je gewoon je ogen even dicht. Probleem opgelost!

Mocht je de video van de framerate test van de Walker Assault missie willen zien, klik dan vooral hier. Zoals je ziet slaagt EA er behoorlijk in om een prachtig staaltje aan framerate neer te zetten. Dat is toch weer wat anders dan dat eeuwige voetbal wat ze produceren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments