De open beta van Star Wars Battlefront kan je al sinds donderdag spelen en zou normaal in het weekend eindigen. DICE stelt dit einde echter uit met twee dagen om extra te testen. 

Vandaag en morgen zal DICE een paar testjes doen om ‘extreme scenario’s’ op te sporen. Sommige spelers zullen dus wat moeilijkheden krijgen met de verbinding of zullen spontaan gekicked worden (lekker hé, sta je net bovenaan, word je er uit gegooid). Dit wordt allemaal gedaan om een zo goed mogelijk product af te leveren op 19 november.

Op de redactie wordt de beta al fel gespeeld sinds donderdag. We spelen eigenlijk voornamelijk ‘Dropzone’ op de planeet Sullust, omdat het zo lekker klein is en voornamelijk om schieten draait. Er zit ook enig tactiek in omdat je de pods moet veroveren en vasthouden als team. Heb je een team vol schietgrage spelers die geen fuck geven om tactiek, dan verlies je.

De meningen zijn op het internet heel erg verdeeld. De ene vindt het Battlefield met lasers (is ook wel zo) en de ander krijgt al nerdgasms van de lasers, muziek, lightsabers, vliegen, AT-AT’s neerhalen, etc. (zoals ik). Hieronder nog even een highlight van de stream van afgelopen donderdag. Vliegen ging mij niet goed af.


Volg je ons nog niet op Twitch? Shame! Klik dan hier. 

Ok, hier dan.

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
7 jaren geleden

Tja heb er wat gemengde gevoelens over. Star wars thema vind ik heerlijk, maar tot nu toe valt het mee wat tegen eerlijk gezegd. Het geeft geen overweldigend gevoel tot nu toe. Ik wacht met aanschaffen in ieder geval tot ik alle uren via EA acces gebruikt.