Oh yes, Luke, I am your father. Lets try Battlefront!

Hij komt en we mogen hem uitproberen. Ik kan hier zo blij van worden. De video’s zijn al te gek dus ik sta te popelen om deze game te gaan spelen. Ik ben zwaar fan van Star Wars. “Fan, I am, Yoda knows.” Oke, rustig nou… Want iedere lezer denkt, hallo, waar gaat dit nou over. Nou, dat zal ik je vertellen. Volgende maand, in het begin van oktober, komt er een beta van Star Wars Battlefront op de Xbox One.

betabf

Dit geeft je de kans om voor het eerst de Walker Assault mode op Hoth met 39 anderen te gaan spelen. Je mag in de huid van Darth Vader of Luke Skywalker stappen zodra je de Hero unlock hebt vrijgespeeld. Daarbij kan je ook de Survival missies op Tatooine uitproberen waarin je als de Rebels tegen de Imperial Forces mag gaan strijden. Een nog niet eerder aangekondigde mode is Drop Zone maar wat dit precies is, dat gaat nog bekendgemaakt worden.

Het is een beta, gewoon lekker spelen en testen. Je vooruitgang gaat niet mee naar het volledige spel. Verder is er nog weinig bekend, geen inschrijfpagina, geen aanduiding dat je de beta krijgt bij een pre-order, stilte dus. Het lijkt er dus op dat het een open beta zal gaan worden. Bijna oktober en nog beter, bijna november. Ik trek mijn Darth Vader pyama aan vanavond. May the Force be with you all. Check ook nog even ons interview met de maker van het spel.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments