UPDATE 25-9

EA heeft bekend gemaakt dat de beta start op 8 oktober. Vanaf die dag kan je tot en met 12 oktober deze game gaan testen en proberen. Zoals eerder aangegeven is de beta open voor iedereen.

Ook zal er de mogelijkheid zijn om de Star Wars Battlefront Companion experience uit te gaan proberen. Deze bevat het strategische kaartspel Base Command waarin je credits kan verdienen die in Battlefront weer te gebruiken zijn voor wapens en Star Cards. Je kan er ook naar je game stats en je vooruitgang kijken, je uitrusting en wapens aanpassen en meer. Vergelijkbaar met Battlelog dus. Deze Companion is te vinden op www.StarWarsBattlefront.com

betastarwars

 


Al eerder kon je lezen over de aankondiging van meerdere nieuwe elementen in Star Wars Battlefront. En ook de aankondiging van de beta lieten wij niet met rust.
Vandaag keren wij terug met nóg meer goed nieuws, de beta van Star Wars Battlefront wordt beschikbaar voor iedereen!

Helaas weten wij nog niet wanneer de beta gaat komen, hoogstwaarschijnlijk is het in oktober, maar een echte datum staat nog niet vast. Wel weten wij wat we kunnen gaan verwachten van de beta. Hoe dan ook is het al super vet dat de beta niet alleen voor geselecteerde spelers online zal komen. Nu kan tenminste écht iedereen genieten van het spel en hopelijk komt hier een behoorlijke hoeveelheid feedback uit. Dan zal het uiteindelijke spel echt optimaal fantastisch worden!

Electronic Arts laat via de  Star Wars Battlefront Community Manager Mathew Everett weten dat je niet alleen offline, maar ook online kunt gaan spelen in de beta. Te spelen zijn de co-op en splitscreen co-op modus op de Survival Mission mode, Stranded on Tatooine genaamd welke je trouwens ook solo kan spelen. Dit betekent dat we zelfs van de beta al grote dingen mogen gaan verwachten!
In het multiplayer aspect mogen wij gaan genieten van de nieuwe modus, Drop Zone, waar Niels al een artikel over heeft geschreven. De Drop Zone zal zich afspelen in de map Sullust. Ook de online mode Walker Assault die zich afspeelt op Hoth, is speelbaar.

sullustAlvast een voorproefje van de planeet Sullust.

19 november is de release van Star Wars Battlefront op de Xbox One, pc en PS4.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties