Stap uit je spaceship in Elite Dangerous: Odyssey

Elite Dangerous kan je geen game meer noemen. Het is een avontuur, een dagbesteding, een levenswerk als je er dagelijks mee bezig bent.  En laat die game nu weer een stapje verder gaan.

Want na het reizen door het heelal en het daadwerkelijk bezoeken van planeten in voertuigen, gaan we nu eindelijk de eerste stappen plaatsen. A giant step for mankind, zullen we maar zeggen. Want men is bezig met Elite Dangerous: Odyssey. De eerste pre-alpha beelden zijn net vrijgegeven en dat belooft weer veel moois. Je kan te voet outposts en nederzettingen bezoeken en er in alle vrijheid rondlopen.

Er zullen ook nieuwe contracten in de aanbieding komen waarbij je kan handelen, de diplomaat kan uithangen maar ook gewoon lekker kan gaan knallen. In de game komen nu ook plekken waar Commanders samen kunnen werken of support kunnen gaan bieden. Deze publieke outposts hebben ook marktplaatsen waar je wapens kan kopen of upgraden.

De combat zal in first-person plaatsvinden en je kan samen met je vrienden de strijd tegen de vijand en elkaar aangaan. De game moet begin 2021 uit gaan komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments