Het leverde EA een storm van protest op: de prijs van de season pass van Star Wars Battlefront. Deze was namelijk met $50 bijna gelijk aan de prijs van een complete Xbox One game. Misschien dat je nu op andere gedachten gebracht kan worden, want EA heeft aan de hand van Peter Moore uitgelegd wat er allemaal in zit.

Volgens Moore mogen we ons op gaan maken voor vier expansions. Deze zullen allemaal op hun beurt verschillende universa bevatten, die uiteraard worden aangevuld met nieuwe skills voor je ruimte manneke en nieuwe wapens. Als cadeautje zit er ook nog een speciale smiley emoticon bij. Iedereen die de season pass koopt krijgt 2 weken voor de release van een nieuwe expansion al toegang. Een losse expansion zal $15 gaan kosten. Volgens Moore kunnen we het vergelijken met Battlefield waarbij de DLC ook op een vergelijkbare wijze wordt uitgerold om spelers te blijven binden.

Als laatste wist Moore te vertellen dat de pre-order cijfers van Battlefront prima waren, hoeveel wou hij echter niet zeggen. Star Wars Battlefront zal op 17 november het daglicht zien.

Hier nog even de trailer van de eerste gratis DLC ‘Battle of Jakku’ die in december beschikbaar wordt gesteld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments