Square Enix komt met een nieuwe game

De Tokyo Game Show is inmiddels druk aan de gang en daar wordt nog wel eens wat nieuws gepresenteerd. Zo komt Square Enix volgend jaar met een nieuwe Mech-game.

Left Alive is de titel van deze game die Square zelf omschrijft als een ‘survival-action shooter’. In de teaser trailer zien we een aantal helikopters door een kapotgeschoten stad vliegen waar een mech onder hangt. Ongetwijfeld om dat ding ergens verderop te droppen waar het flink wat schade gaat uitrichten.

De teaser doet een klein beetje denken aan Armored Core en dat is niet zo gek omdat de gamedirector van Left Alive, Toshifumi Nabeshima, ook gewerkt heeft aan die game. Ook Yoji Shinkawa, de gamedesigner, is niet helemaal een onbekende op het gebied van grote mechs. Hij heeft hiervoor namelijk meegewerkt aan Metal Gear.

Verder is er nog bar weinig bekend over de game. Ergens in 2018 moet hij verschijnen en vooralsnog is hij alleen voor de PS4 aangekondigd. Dit betekent echter niet dat de game later niet alsnog ook naar de Xbox One komt. De TGS wordt in Japan gehouden en we weten allemaal dat de Xbox daar niet heel populair is. Echter zijn de laatste titels van Square ook altijd op beide consoles verschenen, dus hier heb ik ook nog wel vertrouwen in.

Lijkt het jullie wat?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments