Square Enix bemoeit zich met Battalion 1944

Goed nieuws voor de World War 2 liefhebbers, Square Enix gaat zich ermee bemoeien. Battalion 1944 is ineens een stap dichterbij gekomen.

De game moet in mei klaar zijn om de Alpha te starten. Men is hard bezig met het polijsten van de ingame bewegingen en de wapen mechanics zodat men straks een 5v5 Search and Destroy mode kan gaan spelen.

Dat doel is ineens een stuk reëler geworden want Square Enix heeft zich als partner aangesloten bij Bulkhead Interactive om het uitbrengen van de game te ondersteunen. Dit is de tweede keer dat Square een samenwerking met deze studio aangaat. We kennen allemaal The Turing Test nog wel. De game staat nu nog op Kickstarter maar zodra deze wordt beëindigd, gaan ze met Square samen aan de extra doelen werken. Bulkhead blijft de creatieve controle over de game houden maar kan nu gebruik maken van het netwerk van Square Enix om de game uit te gaan brengen. Dit doen ze in samenwerking met Petrol Advertising die ook verantwoordelijk waren voor de marketing van Battlefield en Call of Duty.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments