Sprookjesachtige action-adventure game Ravenlok krijgt releasedatum!

Tijdens de Xbox Bethesda showcase van 2022 kregen we voor het eerst beelden van Ravenlok te zien. Inmiddels weten we ook een releasedatum!

De ontwikkelaar van Echo Generation en Riverbond komt met een nieuwe game op de proppen! Ravenlok, het actievolle fantasy-verhaal van Cococucumber volgt het verhaal van een jong meisje dat naar een koninkrijk in chaos wordt getransporteerd en daar het kwaad moet gaan verslaan. Een mooi recept voor een sprookjesachtige beleving. De ontwikkelaars zeggen er zelf het volgende over:

Glijd weg in een andere dimensie, een koninkrijk gehuld in duisternis en wanorde. Speel als Ravenlok, een jong meisje dat de oproep tot actie heeft beantwoord en nu het gevallen koninkrijk Dunia en haar inwoners moet redden. Pak een zwaard en schild op om het kwaad dat het land infecteert neer te halen, zoals huilende schimmels, mechanische vogels en meer. Verken betoverende omgevingen zoals het Masked Mansion en Dark Labyrinth, verdien de vaardigheden om de boze koningin neer te halen en herstel de balans in de wereld in Cococumber’s magische afsluiting van zijn Voxel-trilogie.

In bovenstaande releasedatum trailer zien we al prachtige beelden voorbij komen. De ontwikkelaars hebben al eerder laten zien de voxel-stijl tot in de puntjes te beheersen. Ik kijk dan ook erg uit naar de release van Ravenlok. Op 4 mei 2023 is de game op de Xbox Series X|S, Xbox One en PC en Xbox Game Pass te spelen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties