Dit jaar was de komkommertijd van games redelijk gevuld, in die komkommertijd kwam ook Battleborn uit. Wij gaven Battleborn een 7,7 (als je de review van Dante wilt lezen, klik dan hier), een prachtige score voor een nieuwe IP. 2K stopt echter niet met de game groter te maken en daarom introduceren zij een nieuw character, Pendles. 

Je zal wel even moeten wachten op Pendles, want Pendles is pas beschikbaar op 4 augustus en op 28 juli voor mensen met de season pass, nog even een weekje (of drie dagen) geduld dus! Pendles is het tweede karakter wat gratis beschikbaar wordt gesteld en hierna zullen er nog drie bijgevoegd worden.

battleborn

Pendles is een rogue class karakter, die komt van Akopos. Voor de veteranen in Battleborn zal Akopos bekend voorkomen, want Alani komt daar ook vandaan. Pendles is een assassin in hart en nieren en hij besluipt graag vijanden van achteren en vergiftigt hen het liefst, voordat hij hen aanvalt met zijn Kamas. Pendles klinkt best als een grote, maar stiekeme, badass.

Naast een nieuwe karakter, zijn er vorige week ook nieuwe skins en taunts beschikbaar gekomen in de Marketplace, dankzij de nieuwe Battleborn update. Genoeg nieuwe dingen in Battleborn om je weer mee te vermaken, dus stop Battleborn maar weer in je console en schiet er op los!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments