Voor de mensen die Far Cry 6 hebben laten liggen, dit is je kans om het te proberen.

Far Cry 6 is vanaf nu tot en met 27 maart gratis te spelen. Spelers hebben toegang tot de volledige game in zowel single- als multiplayer, inclusief alle gratis updates en crossovers die tot nu toe zijn verschenen. Voor hen die na het gratis weekend het eiland Yara wil blijven verkennen, wordt de spelvoortgang behouden. Als kers op de taart is er vandaag een gratis crossover missie gebaseerd op Netfix’ Stranger Things toegevoegd aan de game!

In Far Cry 6 ontdekken spelers de uitgestrekte open wereld van het eiland Yara, terwijl ze vanuit guerillakampen een rebellenleger opbouwen om het regime van de dictator Antón Castillo te ondermijnen. Sinds de wereldwijde lancering op 7 oktober 2021 is Far Cry 6 al flink uitgebreid met nieuwe content. Denk hierbij aan nieuwe Special Operations, de gratis Danny Trejo- en Rambo-crossover missies en drie grote DLC-episodes als onderdeel van de Season Pass: Vaas: InsanityPagan: Control, en Joseph: Collapse.

Om het feest helemaal af te maken is elke editie van de game momenteel met flinke korting verkrijgbaar, onder andere in de Spring Sale van de Ubisoft Store.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments