Speel ‘echte’ Pirate Perks vrij van Sea of Thieves door de game te spelen

De ontwikkelaars van Sea of Thieves voegen Pirate Perks toe. Wat is het en hoe kun je deze goodies verdienen?

Cosmetics en Sea of Thieves gaan hand in hand. Achter iedere commendation die je unlocked zit wel iets verbonden. Daarnaast is er ook een Pirate Emporium waar je naar hartelust een maandsalaris er door kunt jagen om de meest indrukwekkend zeilen van de Shores of Gold te kunnen varen.

Je kunt dus in de game allemaal dingen vrij spelen. In ‘real life’ kun je ook de nodige Sea of Thieves goodies aanschaffen, zoals truien, shirtjes en bordspellen. Diegenen die onze Tavern Talk volgen hebben vast al menig uniek item voorbij zien komen. Met het nieuw gelanceerde Pirate Perks-programma is het vanaf nu echter ook mogelijk om exclusieve goodies te kopen door in het speln progressie te boeken.

Pirate Perks

Hoe werkt het? Je kunt in de de Rare Store bepaalde spullen alleen kopen als je progressie in de game geboekt hebt. Zo kun je een exclusieve gouden munt kopen als je in Season 10 level 100 Renown gehaald hebt. Ook kun je t-shirtjes kopen als je bepaalde progressie voor de trading companies gemaakt hebt. Mijn eerste indruk is dat het allemaal wel haalbaar is en de grind erg mee zal vallen, zeker voor diegenen die al lang Sea of Thieves spelen.

Het lijkt er op dat de spullen alleen gedurende het seizoen vrij te spelen zijn en dus aan te schaffen. Heb je eenmaal een bepaalde progressie gehaald dan is dat in jouw Sea of Thieves-omgeving en kun je het item aanschaffen.

Wat vindt jij van deze ontwikkelingen? Spreekt het je aan om door middel van in-game voortgang unieke spullen te kunnen kopen?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties