De meningen over de nieuwe Mass Effect zijn behoorlijk verdeeld. You love it or you hate it. Mocht je hem nog niet gekocht hebben kun je de game nu lekker 10 uur gratis spelen!

BioWare, are you okay?

Andromeda is nog niet eens zo heel lang uit maar je merkt dat de cijfers niet denderend zijn. Jeffrey en ik hadden het er nog even kort over in de podcast waar kon horen dat de game nu voor slechts €34,99 te koop is (mits je gold hebt, de deluxe versie is vijf euries meer). Dat een game zo vroeg na de lancering al zo drastisch in prijs wordt verlaagd betekent meestal niet veel goeds. Dit wordt dan ook vaak gedaan om de verkoopcijfers nog even een boost te geven. Dat er dan nu ook een 10-uur durende proefversie van de game te spelen is lijkt mij toch een drastische poging naar enig succes.

Persoonlijk vind ik de game behoorlijk vermakelijk. Echt beter dan het laatste deel vind ik hem zeker niet maar je wordt wel weer lekker in het verhaal getrokken en de gameplay is als vanouds. Mocht je de game dus nog niet in bezit hebben download dan zeker even de proefversie hier of op je Xbox!

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
VaSaMiAn
VaSaMiAn
5 jaren geleden

Aan twijfelen om die aan te kopen in de Xbox Store, staat namelijk tot dinsdag in korting voor de Gold leden.