Anders hadden we al met Watch Dogs Legion aan de slag gekunt, maar nu moeten we het doen met gelekte screenshots. Gelukkig beloven ze veel goeds.

Want in Watch Dogs Legion kun je iedereen in de wereld rekruteren voor jouw crew. Elk personage dat in het virtuele Londen rondloopt staat tot jouw beschikking. Vorig jaar zagen we al oma’s en hipsters uitgenodigd worden voor de DedSec verzetsbeweging. Dit keer zien we met gelekte screenshots dat er nog veel meer variatie is.

Het leuke van deze personages is dat ze niet alleen in je crew mee doen, maar dat ze ook echt speelbaar zijn. Ze hebben dan stuk voor stuk individuele skills, of beperkingen. Het omaatje loopt niet zo hard, maar zal niet snel verdacht worden.

In gelekte screenshots op Reddit zien we dat je als politieofficier toegang hebt tot politiebureau’s en crewleden uit de bajes kunt ontslaan.

De hooligan heeft de skill “Tough Drunk” waardoor hij minder damage incasseert en kan daarnaast met “Rally Cry” z’n hooligan-vrienden oproepen om een potje te matten.

Maar Londen is natuurlijk niet compleet zonder James Bond, dus ook in het digitale Londen van Watch Dogs kun je als spion aan de slag met een pistool met silencer, een gadget-horloge en gadget-auto.

De game is misschien alweer even onder de radar verdwenen, maar ik wordt hier heel warm van. De vorige Watch Dogs heb stukgespeeld, en ik dat zal met deze ongetwijfeld weer gebeuren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments