In het rijtje van ‘het moet niet gekker worden’ is het zojuist nog gekker geworden. We kennen de speciale Xbox One edities wel maar deze editie is wel heel bijzonder!

We kennen ze zo langzamerhand wel, de speciale thematische consoles. Prachtige machines met logo’s of een paintjob waarmee je laat zien dat jij wel een hele grote fan van een bepaalde game bent. Maar nu is er een console die niet voor de fan van een bepaalde game is gebouwd, nee, we gaan de schoenen business in.

De Duitse schoenverkoper 43einhalb heeft samen met Microsoft en Nike een speciale limited edition Xbox One S gebouwd specifiek voor het Lased Up Sneakermesse schoenen event die zondag in Frankfurt plaats vond.  Deze console is geïnspireerd door de Nike Air Max 1 Atmos schoenen die er ook in een speciale doos bijgeleverd werden. Ook de controllers zijn speciaal gemaakt in de kleuren van deze schoen. Er zijn maar 10 exemplaren van deze editie gemaakt en deze zijn allemaal door fans die de 43einhalb stand op het event bezochten, gewonnen.

Voor mij is dit wel de meest bijzondere uitgave die ik tot nu toe gezien heb. Wat vinden jullie? Vet of vreemd?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments