Speciaal Borderlands event in Fortnite

Op 13 september 2019 komt Borderlands 3 uit op de Xbox. Kun je ook niet wachten om chaos en destructie te brengen in Pandora? Dat hoeft ook niet, want de komende twee weken kun je in het Fortnite universum alvast de Borderlands vibe gaan opsnuiven in de Pandora Rift zone. Say what?

De marketingafdeling van Gearbox draait op volle toeren en perst er in een ongekend tempo trailers uit. Met nog ruim twee weken tot release is het echt aftellen geblazen. We hebben het natuurlijk over Borderlands 3! Toch kun je alvast een bezoekje gaan brengen aan Pandora. Namelijk, in Fortnite’s ‘Mayhem Comes to Fornite’ update.

FortniteXMayhem update in Fortnite

Op het twitter account van Fortnite is aangekondigd dat spelers de komende twee weken de Pandora Rift Zone kunnen gaan verkennen. In bovenstaande trailer zien we dat een zone in het Fortnite universum de typische Borderlands stijl heeft geadopteerd. In de Pandora Rift Zone kom je natuurlijk de Borderlands karakters tegen en ga je deze op een Fortnite stijl te lijf.

Ook is er een competitie element toegevoegd. Als je voor 6 september in Fortnite Creative je eigen Pandora maakt (met gebruik van de nieuwe camera filter) en deze deelt op Twitter, Instagram of Reddit met #FortniteXMayhem, maak je kans om uitgelicht te worden op The Block.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties