Soulstice nu verkrijgbaar

Modus Games en Reply Game Studios hebben vandaag aangekondigd dat de prachtige, gestileerde actiegame Soulstice nu beschikbaar is voor op de Xbox Series X|S.

Om dit feest van slingers te voorzien is van de langverwachte titel is er ook een gloednieuwe trailer uitgebracht waarin de razendsnelle gevechten en opvallende beelden van Soulstice worden getoond.

De op fantasie geïnspireerde wereld van Soulstice voert spelers mee naar plaatsen vol gevaar en schoonheid. Terwijl de zussen Briar en Lute naar een scheur in de lucht die zich hoog boven de stad Ilden heeft gevormd racen, stromen steeds gruwelijker wezens, bekend als de Spawn of Chaos, hun wereld binnen vanaf de andere kant van de Veil. Alleen een Chimera, een krachtig levend wapen geboren uit twee zielen, kan deze gemene en vraatzuchtige wezens tegenhouden.

Met een arsenaal aan wapens en aanpassingsmogelijkheden hebben Briar en Lute een bijna eindeloze reeks stijlvolle en creatieve manieren om hun vijanden uit te schakelen terwijl ze een belegerde stad verkennen. Maar naarmate het duo vecht om de Scheur boven Ilden te bereiken, worden hun uitdagingen groter en hun omgeving vijandiger en verwarder.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments