Wanneer weet je dat jij beter bent dan de ander? Als de ander gaat valsspelen om zo toch te winnen.

Update: het lijkt er op dat Sony de video offline heeft gehaald. Gelukkig hebben we de foto’s en het bewuste stukje video nog.

Misschien een beetje een prikkelend begin maar in de basis is het wel zo. Waar gaat het hier over? We praten hier over de komende Bioware game Anthem. Deze werd op de afgelopen E3 met veel succes aangekondigd. Microsoft liet tijdens zijn persconferentie wat beelden van de game zien. Zowel een trailer als footage van de game zelf.

Dat Sony ergens toch wel jaloers is op de beelden die getoond werden op een Xbox One X, bleek wel dat uit de volgende actie van onze Japanse vrienden. Zij hebben pas geleden ook wat gameplay beelden laten zien. Het probleem is dat het exact dezelfde beelden zijn van de Xbox One X versie. Het wordt nog erger want het lijkt er ernstig op dat men bij Sony ook nog eens een editor heeft rondlopen die zijn vak totaal niet verstaat. Hij heeft een slechte poging gedaan om deze beelden als PlayStation 4 gameplay te verslijten.

Je kan namelijk rond de 3:39 markering een nogal slechte afbeelding van PS4 knoppen waarnemen. Knoppen die over de Xbox One X knoppen heen zijn gephotoshopped. Tenminste, je kon dat zien. Maar zoals jullie hierboven zien, heeft PlayStation de video offline gehaald. Gelukkig was er iemand die het bewuste stukje toch heeft opgeslagen dus hierbij het prachtig stukje knutselwerk in bewegend beeld.

Toch wel even goed om te melden aan onze PlayStation vrienden, deze beelden zijn niet, ik herhaal niet, representatief voor de PS4 en zouden in de echte versie nog weleens kunnen tegenvallen. Het is maar even dat jullie het weten.

Voor Sony volgen dit soort PR drama’s elkaar steeds vaker op. Niet erg handig voor je goede reputatie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments