Sonic Frontiers gameplay getoond

Nadat we het lang hebben moeten doen met wat trailers en hier en daar een paar flarden informatie is er nu dan eindelijk ook echt gameplay van deze open wereld Sonic getoond. IGN had de eer om dit aan de wereld te tonen.

We zien Sonic door allerlei verschillende gebieden heenrazen. Bossen, open vlakten en rotsachtige omgevingen. Daarnaast zien we ook enkele oude torens en ruïnes. Ook zien we diverse bekende dingen terugkeren in de gameplay. Denk dan aan springveren, ringen, grind rails en meer. Alle dingen die je wilt zien in een Sonic game, maar dan in een open wereld.

Naast hard rennen moet Sonic in deze game ook diverse puzzels op gaan lossen. Dat zien we ook terug in de trailer. Dit varieert van het verschuiven van standbeelden, het doven van vlammen of het rennen op een groot wiel. Om deze puzzels op te lossen kun je wederom gebruik maken van je homing attack. De spin dash heb ik nog niet gezien. Het zou kunnen dat deze move domweg niet te zien is in de trailer. Het oplossen van deze puzzels levert een stukje hart op wat weer een verbetering van je health zou kunnen betekenen.

In de komende weken zullen we vast nog meer te zien krijgen van Sonic Frontiers. De release van de game staat gepland voor rond de feestdagen dit jaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments