Someday You’ll Return aangekondigd

Een kind dat van huis wegloopt en vervolgens niet meer terugkomt. Het moet haast één van de grootste nachtmerries zijn die een ouder kan hebben. 

In Someday You’ll Return speel je als Daniel die zijn van huis weggelopen dochter Stella weer probeert te vinden. Het is niet de eerste keer dat zij weggelopen is, maar deze keer voelt het anders. Zijn zoektocht brengt hem naar de bossen van Moravië, een regio in het zuid-oosten van Tsjechië. Een plek overigens waarvan hij gezworen had dat hij er nooit meer naar terug zou keren. Hier ontmoet hij allerlei eigenaardige mensen die hem de werkelijke reden vertellen over waarom Stella weg blijft lopen van huis.

De game wordt gemaakt door CBE Software, een Tsjechische indie-studio. De makers omschrijven Someday You’ll Return als een verhaal gedreven, psychologische horror-game met sterke avontuurlijke elementen. Je zou het het beste kunnen vergelijken met games als Silent Hill, Resident Evil 7 en Outlast 2.

De trailer ziet er prachtig uit en de belofte van een sterk verhaal wekt mijn interesse behoorlijk. Helaas moeten we nog wel een poosje wachten voordat de game uit komt. Hij staat gepland voor 2019.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments