CI Games is hard bezig om de Ghost Warrior serie weer nieuw leven in te blazen. Deel 3 is al in de pre-order afdeling te vinden. Helaas zullen de fans nog even moeten wachten.

Sniper: Ghost Warrior 3 staat nu voor 4 april 2017 op de lijst. Dit heeft Marek Tyminski, CEO of CI Games, ons laten weten.

“We zijn hard bezig om de game geweldig te maken en helaas hebben we daar nog een paar maanden voor nodig. We willen dat Sniper: Ghost Warrior 3 soepel draait op alle platforms en we zijn daarom nog bezig om de game te optimaliseren. Dit is voor ons het grootste project ooit en het hele team is druk bezig om de game optimaal te laten presteren. Ik hoop dat iedereen begrip heeft voor onze beslissing en dat zij nog even willen wachten. Deze game zal de serie en het sniping  genre als geheel totaal vernieuwen. Dit is een nieuw begin voor de Sniper: Ghost Warrior serie.”

De game was al eerder uitgesteld naar januari met dezelfde redenen. Door deze tweede uitstelperiode moet de game helemaal geweldig gaan worden. Volgens de ontwikkelaar wordt de game vanaf de grond af opgebouwd waarbij gebruik wordt gemaakt van CryEngine. Het speelt zich in de huidige tijd af tijdens een conflict in Oost-Europa. Je kruipt in de huid van een Amerikaanse sniper die zich tussen drie vechtende partijen bevindt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments